Reflexa sokken


Akileïne Blue Range


Akileïne Red Range


Akileïne Green Range


Akileïne overig


LCN Nagelverzorging

Akileïne Red Range 

 

Met de rode voetverzorgingslijn worden de ongemakken van branderige, vermoeide voeten of benen en blaarvorming voorkomen of verzorgd. De volgende producten zijn in de praktijk te koop:

 

 

 

 

 

Rustgevende crème verlicht en verzacht het ongemak van opgezette voeten.  Neemt de vermoeidheid weg bij vermoeide en geïrriteerde voeten enkels en voetboog. Met zwarte bes blad en muisdoorn en bevat geen parabenen. Verkrijgbaar in tubes van 50 ml.
Verfrissende spray die onmiddellijk afkoelt. De spray ontspant en bevrijdt voeten en benen van oververhitting. De spray kan op ieder ogenblik worden toegepast. De spray gaat door kousen of sokken heen en geeft geen vlekken.


Glamour en Comfort balsem
wordt door veel wandelaars gewaardeerd omdat deze beschermt tegen wrijvingen en de kans op blaren verkleint. De balsem voorkomt pijn bij het dragen van nieuwe schoenen en naaldhakken. De voethuid blijft zacht en soepel en verbetert de weerstand. De balsem bevat een hoog geconcentreerde formule met kariteboter (boterboom-30%) waardoor een zachte balsem ontstaan. De balsem bevat geen parabenen en er is een subtiel parfum aan toegevoegd. Verkrijgbaar in tubes van 75 ml.