Reflexa sokken


Akileïne Blue Range


Akileïne Red Range


Akileïne Green Range


Akileïne overig


LCN Nagelverzorging

Akileïne Blue Range

 

De blauwe voetverzorgingslijn heeft een serie producten om ieder probleem van droge voethuid zeer specifiek te verzorgen of preventief te behandelen. De volgende producten zijn in de praktijk te koop:

 

 

 

 

Nutri Crème is een herstellende en regenererende crème tegen droge voeten. Deze hydrateert de droge huid, versoepelt de huid, wordt zeer snel door de huid opgenomen en bevat geen parabenen. Met galamboter, lipoaminozuren uit tarwe (patent Asepta), met arnica en vitamine A. De huid krijgt zijn veerkracht en weerstand terug. Verkrijgbaar in tubes van 50 ml.Verzachtende melk 
voor de droge huid. Deze voedt de droge huid van voeten en benen, maakt de huid soepel en zijde zacht. De melk is niet vet, bevat geen parabenen maar wel goudsbloem, essentiële vetzuren en vitamine E. Verkrijgbaar in een flacon van 100 ml.

 

 

Hydra ultra-actief balsem is een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet. Bevat geen parabenen, wel oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperata cylindrica. De crème is verkrijgbaar in tubes van 125 ml.
Akilwinter is voor mensen met winterhanden of wintervoeten. Akilwinter bestrijdt de gevolgen van het winterweer zoals kloven, winterjeuk en koubulten. Akilwinter kalmeert het kriebelend gevoel en maakt de ruwe huid weersoepel en zacht. Bevat geen parabenen maar wel ginkgo-biloba, vitamine A.E.B5, galamboter, goudsbloemolie, calendula olie en teinturen van wilde kastanje. Verkrijgbaar in tubes van 75 ml.Cicaleïne is voor barstjes en kloven. Cicaleine herstelt kloofjes en scheurtjes in handen en voeten al of niet veroorzaakt door verhoorning en uitdroging van de huid. Cicaleïne bevordert het dichtgaan van kloofjes, bestrijdt sterke verhoorning van de huid en herstelt de vetstof barrière. 
Gebruiksaanwijzing:
De balsem 2 maal per dag met het spitse uiteinde in de barstjes of kloven aanbrengen. Ter voorkoming wordt aanbevolen 2 tot 3 maal per week de balsem op gevoelige plaatsen aan te brengen. Verkrijgbaar in tubes van 30 ml.